At afvente fornyet udgivelse af Skadedyrene

Læsetid: 2 minutter

Når tingene ikke går som man forventer

I dag er det en uge siden, at jeg trak Skadedyrene tilbage. Jeg havde opdaget en enkelt, men måske ret væsentlig, fejl, så jeg trak romanen tilbage, ellers kunne jeg ikke rette den. Da jeg alligevel havde trukket romanen tilbage, kunne jeg lige så godt rette nogle andre småting, når jeg nu var i gang.

Saxos platform meddelte mig, at det kunne tage op til to hverdage, inden min roman kom online igen. Det havde jeg tænkt, at jeg godt kunne affinde mig med. Jeg havde faktisk trukket romamen tilbage allerede om fredagen, men jeg var nødt til at vente firetyve timer, inden jeg kunne genudgive min roman. Det var fair nok, da der nok er nogle ting der skal køres igennem.

Jeg havde bare forventet, at min roman ville være kommet online igen om onsdagen. Mandag var som bekendt en helligdag, så jeg havde ikke nogen forventning om, at den ville komme online igen før onsdag. Der er dog gået en uge nu, som sagt, så det må betyde, at jeg atter en gang skal have fat i dem for at få løst problemet. Jeg tænker i hvert fald, at det ikke bør tage så lang tid, som det har taget indtil videre.

Håb forude…?

Saxos nye platform har både fordele og ulemper, men jeg tror heller ikke, at de selv havde forventet, at det ville drille så meget, som det for mit vedkommende ser ud til at have gjort (og gør). 😉

Summa summarum er, at hvis der skulle være nogle der har klikket ind på nogle af de to links jeg oplyste i mit seneste blogindlæg og undret sig over, hvor Skadedyrene er blevet af, ja, så er det altså fordi jeg også venter på, at den kommer tilbage online.

Jeg tager fat i Saxo Publish enten her i weekenden eller på mandag, og så håber jeg, at Skadedyrene kommer online igen uden problemer. I mellemtiden håber jeg, at I vil hygge jer med at læse f.eks. mine noveller eller digte her på hjemmesiden.