Virksomhedspraktik, traineeprojekt og fortsat jobsøgning

Læsetid: < 1 minut

Virksomhedspraktikken er for længst overstået. Jeg kunne godt finde på at tage hen forbi mit praktiksted for at sige hej. Jeg tror at de stadig kan huske mig, selvom tiden bare er fløjet af sted. Det ville dog være fedt hvis jeg på et sådant besøg kunne fortælle dem at jeg har fået et fast arbejde. Det lader dog desværre stadig vente på sig. Jeg håber på at mine chancer for at få et job forbedres ved at deltage i et traineeprojekt som vist meget snart skydes i gang. Jeg mangler jo nok erhvervserfaring, men det er noget sådant et traineeprojekt vil kunne give mig. Jeg søger stadig flittigt job, og så håber jeg bare på at det en dag sker at jeg får et. Jeg bliver mindre og mindre kræsen, men det er ikke nødvendigvis en god ting, da jeg desværre godt kan risikere at blive sorteret fra til jobs som jeg ville være overkvaliceret til. Jeg har ikke tænkt sådan selv indtil for nylig  jeg har kun tænkt på at jeg ville blive sorteret fra på grund af manglende erfaring. Nå, vi må se om det traineeprojekt bærer frugt.